Konzolni nadstreški

Za enostavno parkiranje

Konzolni nadstreški vam zagotavljajo udobno in enostavno parkiranje, saj na uvozni strani nimajo stebrov, ki bi oteževali dostop z avtomobilom. Mogoče so različne izvedbe tako za parkiranje enega kot rešitve za parkiranje več avtomobilov.

Osnova nadstreška je jeklena konstrukcija iz pocinkanih profilov, streha pa je lahko iz polikarbonatnih plošč, pokrita s strešnim sendvič panelom, iz profilirane pločevine ali iz lepljenega kaljenega stekla.

Pogoj za izvedbo so predpripravljeni betonski temelji, na katere se nato sestavi in privijači celoten avtomobilski nadstrešek. Za izvedbo temelja je potrebno strojno izkopati gradbeno jamo, beton pa mora zaradi obremenitev imeti močnejšo železno armaturo. Pri nakupu konzolnega nadstreška dobite tudi sidra in sidrne pločevine. Ob montaži poskrbimo tudi za urejeno odvodnjavanje.

Profesionalen statični izračun nadstreška

Dodatno se lahko odločite tudi za cinkanje in prašno oz. mokro barvanje, s katerim lahko barvo nadstreška popolnoma prilagodite obstoječim barvam vaše hiše. Fizično barvno lestvico vam prinesejo naši prodajalci na izmero ali pa si jo lahko ogledate v našem podjetju. Spletno barvno lestvico RAL najdete TUKAJ.

(Pozor! Barve na ekranu so lahko različne zaradi nastavitev vašega monitorja, zato naj vam bodo te barve le kot osnutek!)

Glavne prednosti:

  • brez motečih stebrov na uvozni strani
  • eleganten dizajn in široka paleta rešitev
  • vrhunska kakovost in trpežnost
  • odlična odpornost na vremenske vplive
  • kakovostni nerjaveči materiali
  • izvedba na ključ

 

Galerija slik:

Primeri nadstreškov »