O podjetju

Tradicija in odlične reference

Projektiranje in izvedba montažnih objektov

Družba ARMAT smo družinsko podjetje. Ukvarjamo se s projektiranjem in izgradnjo sodobnih montažnih objektov. Od ustanovitve leta 1993 smo razvili in uspešno razširili svoj osnovni program, s katerim na trgu ponujamo najboljše tehnične rešitve, kot so izgradnja montažnih objektov z nosilnimi jeklenimi konstrukcijami, izdelava in montaža ovojev zgradb na AB in JK konstrukcijah ter energetske rešitve in ovoje stavb z novim produktom artDesign, iz lastne proizvodnje.

Iz lastnega proizvodnega programa izdelujemo in tržimo tudi manjše objekte, garaže, tipske avtomobilske nadstreške in nadstreške po meri, lamelne bariere, vrtne lope, kleparske zaključke in drugo.

V letih delovanja smo gradili predvsem na domačem trgu in trgih nekdanje skupne države. Gre za izvedbo več kot 1500 objektov tipa poslovnih stavb, proizvodnih hal, športnih dvoran, šol, vrtcev, visoko regalnih skladišč, trgovskih in logističnih centrov ter večnamenskih objektov.

Zadnje čase svoje lastne proizvode tržimo še na Hrvaškem in v Avstriji.
Kakovost ohranjamo s preverjenimi materiali z dolgo življenjsko dobo in odličnimi tehničnimi lastnostmi priznanih proizvajalcev. K izvedbi projektov pristopamo s hitro in profesionalno montažo ter garancijsko in pogarancijsko vzdržujemo vgrajene elemente v objekte.


Mi gradimo, vi rastete

Zaposlujemo visoko usposobljene strokovne in kompetentne kadre, ki našim poslovnim partnerjem in družbi zagotavljajo rast in prepoznavnost. Poslanstvo družbe ARMAT je uvajanje najboljše gradbene kulture in širitev slednje preko podizvajalcev, načrtovalcev in arhitektov, vse do končnega naročnika.


Vizija

Stremimo k najvišjim standardom kakovosti ter zagotavljanju in preseganju pričakovanj kupcev, ki skupaj z nami gradijo prihodnost.


Zaposlovanje

Naj vam priložnost postane izziv. Zaposlujemo visoko izobražene strokovnjake, motivirane in izkušene mlade kadre s področja strojništva, gradbeništva in poslovnih ved.

Zaposlujemo tudi strokovnjake oziroma kvalificirano osebje, usposobljeno za delo s tehnološko opremo za preoblikovanje pločevin v našem proizvodnem programu ter osebje za pripravo montažnih gradbenih in strojnih del.