O podjetju

 

20-letna tradicija in odlične reference

Podjetje Armat d.o.o., ki se ukvarja s kakovostnim projektiranjem in izvedbo montažnih objektov, je bilo ustanovljeno leta 1993. S trudom in vrhunskimi kadri smo postopoma uresničili zgodbo o uspehu, ki se še naprej razvija skupaj s širjenjem naših dejavnosti. Primarno podjetje je preraslo v širšo Skupino Armat, ki na trgu zagotavlja vrhunske rešitve, kot so energetska sanacija objektov jeklene konstrukcije, fasadni elementi, strešne kritine, oblikovanje pločevin, nadstreški za avtomobile in mnogo drugih spremljajočih dejavnosti.

Ena naših ključnih prednosti je odlično strokovno podkovana ekipa, ki je bila vsa ta leta ključno gonilo napredka. Vedno se namreč potrudimo, da prisluhnemo željam naših kupcev in temu primerno tudi nadgrajujemo svojo ponudbo in dejavnosti. V zadnjih letih smo ponudbo avtomobilskih nadstreškov dodatno razširili, predvsem pa v najnovejše rešitve implementirali vse dobre prakse, da vam lahko ne glede na vaše potrebe in tip objekta zagotovimo največ.

Zaupanja vredno podjetje

Na vseh nivojih se trudimo zadostiti najvišjim standardom kakovosti in naša prizadevanja so bila nagrajena s certifikatom odličnosti "Excellent SME Slovenia", prav tako pa smo pridobili tudi naziv Družini prijazno podjetje, ki je dodatno potrdilo pravilnost našega vlaganja v zaposlene. Največ o nas povedo zadovoljne stranke, ki širijo dober glas o nas, še posebej pa smo ponosni, da se k nam z veseljem vračajo.