Pogosta vprašanja

5 najpogostejših vprašanj, ki nam jih zastavljajo naši potencialni kupci

Kakšne so lastnosti nadstreškov Armat?

Kvaliteta je tisto kar iščemo in čemur sledimo. Poslujemo z dolgoletnimi dobavitelji, ki jim zaupamo in ki zagotavljajo vhodne materiale najvišje kvalitete. Te združimo z dolgoletnimi izkušnjami v jeklarski industriji, da proizvedemo produkte najvišje možne kvalitete, ter poskrbimo, da jih skrbno vgradimo. Rezultat tega je dolga življenjska doba. Naše ogrodje nadstreška – jeklena konstrukcija, je že v osnovi pocinkana in s tem zaščitena proti koroziji, dodatno pa jo zaščitimo še s prašno barvo, ki da konstrukciji barven in strukturno dovršen videz. Enake kvalitete so tudi izbrani strešni materiali in obrobe, ki jih imenujemo kar šminka naših nadstreškov.

Vsi naši nadstreški so statično preverjeni na vremenske razmere lokacije, kamor jih postavimo. Ob tem so naši nadstreški tudi enostavni za vzdrževanje.

 

Kakšen je proces od izraženega interesa do montaže nadstreška?

V primeru, da je naša ponudba za vas interesantna in o nadstrešku želite izvedeti več, lahko rezervirate brezplačni termin in oglasili se bomo pri vas na lokaciji. Na licu mesta vam lahko dodatno svetujemo glede izvedbe nadstreška, ter vam pokažemo vzorčne materiale.

V primeru dogovora podpišemo pogodbo, ter se lotimo dela. Pošljemo vam načrte za izvedbo temeljev, ki jih lahko izdelate z vašim izvajalcem, ali pa jih pripravimo mi. Sledi izmera temeljev, kjer natančno premerimo dimenzije, ter damo nadstrešek v izris in izdelavo. Po 12-15 tednih od izmere temeljev sledi montaža nadstreška.

 

Kakšne dokumente si rabim pridobiti za izgradnjo nadstreška?

Potrebni dokumenti se razlikujejo od občine do občine, zato je za to najbolje preveriti na upravni enoti občine, kjer bi se nadstrešek postavil. Običajno je potrebno najprej izpolniti vlogo za lokacijsko informacijo, ter si pridobiti gradbeno dovoljenje za nezahteven objekt, ki ga pridobite po skrajšanem postopku.

 

Imam specifičen vhod pri hiši. Ali se lahko z izvedbo prilagodite?

Seveda, nadstrešek prilagodimo po meri vaše lokacije.

 

Ali nudite tudi ograje?

Da, nudimo tudi dvoriščne ter balkonske ograje. Več o njih si lahko preberete tule >>.