Terasni nadstreški

Za udobje in zaščito

Terasni nadstreški poskrbijo za udobje in funkcionalnost v enem, saj nudijo zaščito pred vremenskimi vplivi in vam omogočajo zadrževanje zunaj ne glede na razmere. Odvisno od velikosti lahko na varno pred točo umaknete tudi vaš avtomobil ter si zagotovite številne prednosti v enem.

Osnova je jeklena konstrukcija, ki jo je je mogoče dimenzijsko prilagoditi glede na teren in želeno višino. Streha je lahko iz polikarbonatnih plošč, pokrita s strešnim sendvič panelom, iz profilirane pločevine, iz lepljenega kaljenega stekla ali ravna streha.

Nadstrešek za teraso se običajno vijači v betonsko ploščo ali balkon/teraso. Ob montaži poskrbimo tudi za urejeno odvodnjavanje.

Profesionalen statični izračun nadstreška

Dodatno se lahko odločite tudi za cinkanje in prašno oz. mokro barvanje, s katerim lahko barvo nadstreška popolnoma prilagodite obstoječim barvam vaše hiše. Fizično barvno lestvico vam prinesejo naši prodajalci na izmero ali pa si jo lahko ogledate v našem podjetju. Spletno barvno lestvico RAL najdete TUKAJ.

(Pozor! Barve na ekranu so lahko različne zaradi nastavitev vašega monitorja, zato naj vam bodo te barve le kot osnutek!)

Glavne prednosti:

  • prilagoditev ne glede na teren
  • široka izbira materialov in končnih rešitev
  • vrhunska kakovost in trpežnost
  • prilagodljive dimenzije in višina
  • izvedba na ključ

 

Galerija slik:

Primeri nadstreškov »